Επιλογές


Παλιές Φωτογ. τής Κοντέας .

Κοντεάτισσα πολύτεκνη μάνα

Facebook

Παρουσίαση βιβλίου "Κοντέα Εστί"

Άγιος Χαράλαμπος 11/2/18

Who's Online

We have 5 guests and no members online

Μνημόσυνο πεσόντων 2018

Μνημόσυνο πεσόντων 2015

clip_image002.jpg                                                             11 Noεμβρίου 2017

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΒΔΟΜΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 

ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΑΣ»  ΤΟ 2018

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κοντέας φέρει εις γνώση όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με ομιλίες ή παρουσιάσεις τους, ότι προκηρύσσει τον έβδομο στη σειρά, κύκλο διαλέξεων ποικίλης θεματικής για το 2018. Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στο «Σπίτι της Κοντέας», την προσωρινή έδρα του Κ.Σ Κοντέας, το οποίο βρίσκεται στην παραλιακή οδό Πιαλέ Πασιά 92, στη Λάρνακα.

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις αυτές μπορούν να απευθύνονται στο Κ.Σ Κοντέας είτε τηλεφωνικώς στον αριθμό                        24 400920 είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., αναφέροντας τον τίτλο ή το θέμα της διάλεξης που θα ήθελαν να παρουσιάσουν μέχρι την 12η Δεκεμβρίου 2017.

Ο αριθμός των διαλέξεων, καθώς επίσης και η τελική επιλογή των θεμάτων και αντιστοίχως και των ομιλητών θα γίνει από την Πολιτιστική Επιτροπή του Κ.Σ Κοντέας. Η ετοιμασία του τελικού προγράμματος του κύκλου διαλέξεων του Κ.Σ Κοντέας για το 2018 θα γίνει σε συνεργασία με τους ομιλητές που θα επιλεγούν.

Η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και καλλιτέχνες, οι οποίοι θα ήθελαν να παρουσιάσουν μέρος της έρευνας, της δουλειάς και της επαγγελματικής τους ενασχόλησης στο ευρύ κοινό και να κοινοποιήσουν έτσι το έργο τους σε μορφή διαλέξεων μη τυπικής μάθησης.

(Ο όρος «διάλεξη» μπορεί να συμπεριλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις όπως: παρουσίαση βιβλίου, παρουσίαση - ομιλία οποιουδήποτε γνωστικού αντικειμένου, εικαστική έκθεση, συζήτηση, μικρές θεατρικές παραστάσεις ή δρώμενα, μουσική -ποιητική βραδιά, ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση που o ενδιαφερόμενος θα ήθελε να εισηγηθεί). 

Κοινοτικό Συμβούλιο Κοντέας